Lapas

trešdiena, 2015. gada 25. februāris

Vecrīgas pusdienotavas - 5.sērija: ALA

Ja meklē to siltumu, ko dod sāta sajūta, jādodas uz Alu. Par to, ka porciju izmērs ir pietiekami liels, lai justos tiešām paēdis, liecina daudzie vīrieši pie pusdienu galdiem.

Šeit tiek pasniegta zupa un otrais ēdiens ar dzērienu, ko var izvēlēties pēc saviem ieskatiem. Esmu piedzīvojusi arī to, ka tiek piedāvāts alus (iespējams, tā ir katru piektdienu). Maltītes kvalitātē neesmu vīlusies, ja nu vienīgi izlaižu tās dienas, kad pasniedz zirņu zupu, jo to neēdu nekādos apstākoļos. Izvēles iespēju šeit parasti nav. Savu piedāvājumu arī Ala, protams,  publisko sociālajos medijos.

Apkalpošana ir pieklājīga, draudzīga un ātra. Dodies pie letes, pasūti, ko vēlies un drīz vien zupa ir uz tava galdiņa. Vakara pasākumu laikā gan esmu gaidījusi ilgi un pat ļoti ilgi.

Interjers man rada asociācijas par klasisku latviešu krogu (kādā gan laikam nekad neesmu bijusi :)). Te ir masīvi koka galdi, mūra velves, baltu zīmes un ļoti daudz "Prāta vētras" mūzikas. Par to, ka kāds galds varētu būt arī lipīgs, neviens nesatraucas.

Tas, kas pietrūkst, ir saldais ēdiens. Lai to baudītu ir jāšķiras gandrīz no tik pat lielām naudiņām, cik samaksāsi par pusdienu piedāvājumu (4,60 eiro). Atliek atpakaļ ceļā ielūkoties kādā konditorejā..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru