Lapas

otrdiena, 2015. gada 6. janvāris

Vecrīgas pusdienotavas - 3.sērija: Neiburgs

Ja bieži esi Vecrīgā, bet vēl neesi pusdienojis restorānā Neiburgs - ieraksti to sava jaunā gada apņemšanās sarakstā.

Man šai vietā vienmēr ir mazliet svinīga sajūta un mierīgs prāts. Neiburgs nav vieta, kur steigā kaut ko notiesāt, lai skrietu tālāk. Te tomēr ēdiens ir jābauda un pusdienu kompanjonam jāieskatās acīs.

Uz Neiburgu eju, kad gribu kaut ko labāk par cūkgaļas karbonādi, kad vēlos, lai mani nedaudz pārsteidz un palutina ar jaunām garšām. Piemēram, šonedēļ es noteikti gribētu nogaršot ķirbju un batātes krēmzupa ar apelsīnu un čilli salsu un bazilika pesto. Turklāt arī apkalpošana ir pieklājīga un neuzbāzīga.

Lai arī šī nav no tām lētākajām vietām un arī pieēsties ar kaudzi te gluži nevarēs, bet, manuprāt, te ir vislabākā cenas un kvalitātes proporcija. Galu galā parasti jau no lielveikala neizejam tikai ar salātiņiem, roka paslīd konditorejas nodaļā, augļu nodaļā un tad vēl pie šokolādītēm, kas smuki saliktas pie letes. Laiku pa laikam par labu otro ēdienu samaksāt 5,50 eiro ir vērts.

Ar pusdienu piedāvājumu var iepazīties šeit: http://www.neiburgs.com/lv/piedavajumi/restorana_piedavajumi/sonedel_pusdienas/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru